top of page

HISTORIE

DE

door eigenaar Cor de Vaal

In 1996 zijn we met Ijssalon Irene begonnen, het was een sprong in het diepe! We hebben altijd als zelfstandig ondernemer gewerkt, en gingen nu van onze hobby ons werk maken. 

Met Pinksteren was het zover, de deuren gingen voor het eerst open, het was een koude dag! De eerste vraag van de klanten was steevast; ‘’is dit de naam van je vrouw?’’. Dit is niet het geval, het was de naam van de eerste tv studio Irene, een wit kerkje welke tegenover het eerste pand van de ijssalon stond. Deze is helaas afgebroken, maar nog steeds op foto’s te zien in de ijssalon.

 

Na twee seizoenen verhuisde we naar de overkant, waar de ijssalon nog steeds zit, hier maakte we tot 2010 met veel plezier ijs. 

De ijssalon werd verkocht aan de fam. v. Rooijen, die het door de gezondheid van mevrouw moesten stopzetten. Er volgde een doorstart met dhr. Ribbeling, deze veranderde de naam naar Irene ijs en meer en vrolijkte het interieur onder andere op met gele ballen. Hij stopte met de ijssalon in oktober 2018. 

Nu ga ik het avontuur weer aan! Afgelopen winter ben ik druk bezig geweest met schilderen en het opknappen van het pand aan de binnen en buitenkant. Naast een lekker ijs bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met iets lekkers!

00000002_bewerkt.jpg

Waar het begon...

ijs.png
bottom of page